Digital Marketing Specialist

Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu tai www.st1.fi

Lue lisää yrityksestä ›

St1 vahvistaa organisaatiotaan ja etsii DIGITAL MARKETING SPECIALISTIA aluksi vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Digital Marketing Specialistina työnkuvaasi kuuluu digitaalinen myynti ja markkinointi sekä St1- ja Shell- verkkosivujen ja sovellusten kehittäminen. Lisäksi pääset edistämään verkkokaupanasiakaskokemusta ja palveluvalikoimaa osana pohjoismaista tiimiä. Sinulle on tuttua SEM ja SEO sekä digitaalisen myynnin tavoitteiden asetanta ja tulosten analysointi. Tuet toimillasi digitaalisen markkinoinnin vuosikelloa ja rakennat nopeita taktisia kampanjoita päästäksesi tavoitteisiin. Vastaat myös markkinoinnin automaation kehittämisestä, toteutuksesta ja seurannasta sekä kasvatat digitaalista uusasiakaskantaa.

Tehtävässä pärjäät, jos sinulla kykyä suunnitella ja toteuttaa digitaalisen markkinoinnin ja myynnin kampanjakokemuksia. Hyödynnät eri kanavia monipuolisesti ja ymmärrät niiden erityispiirteet. Sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Ideaali osaaja on kaupallisella ajattelutavalla varustettu asiantuntija, jolla on ymmärrys myös digitaalisesta asiakaskokemuksesta. Olet myös taitava kartoittamaan aktiivisesti digitaalisen markkinoinnin ja myynnin uusia mahdollisuuksia.

Toivomme sinulta:

• vahvaa englannin kielen taitoa

• markkinoinnin automaation ja webanalytiikan perusteiden hallintaa

• Facebook-, display- ja hakukonemainonnnan perusteiden hallintaa

• kykyä kehittää vastuualuetta omatoimisesti.

Tarjoamme:

• hyvät mahdollisuudet edetä uralla ja kehittyä ammatillisesti

• pääsyn työskentelemään osana pohjoismaista tiimiä

• mukavat ja ammattitaitoiset kollegat

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan/Opteam Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.

Toimiala: Luova
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Sijainti: Helsinki
Hakuaika: 05.12.2018 - 17.12.2018