Baarimestari Solo Sokos Hotel Torni Tampere/Moro Sky Bar

Tampere

Näköalapaikka Manseen ja maailmalle

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Hotellin kolme ravintolaa sekä tasokas aamiainen tarjoavat niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin herkullisia makuelämyksiä. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on jo muodostunut suosituksi kohtaamis- ja näköalapaikaksi Manseen ja maailmalle.

Lue lisää yrityksestä ›

Moro Sky Bar on upea näköalabaari , josta avautuu huikaisevat näköalat joka suuntaan yli koko Tampereen keskustan. Moro Sky Bar on tyylikkään rento drinkkibaari Suomen korkeimman hotellin Solo Sokos Hotel Torni Tampere hotellin 25. kerroksessa.

Haemme asiakkaallemme Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Moro Sky Baariin baarimestareita kesäkaudelle 2018.

Osaat heittäytyä tilanteisiin, arvostat hyvää tiimiä ja parhaimmillasi olet ruuhka-aikaan. Olet etsimämme henkilö, jos asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja omaat todellista halua luoda asiakkaille elämyksiä. Hallitset eri juomalaadut ja osaat valmistaa kansainvälisetkin juomasekoitukset. Olet paineensietokykyinen, luotettava sekä sinulla on reipas asenne työntekoon. Paikkansa lunastaneella on mahdollisuus jatkaa töitä keikkaluonteisesti myös syksyllä.

Jos työ tuntuu juuri sinulle soveltuvalta täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto:Määräaikainen
Sijainti:Tampere
Hakuaika:11.01.2018 - 27.04.2018