Autotehtaan keikkasankari

Uusikaupunki

avoimet työpaikat

Oletko aina unelmoinut työstä Autotehtaan Sankarina, mutta kokopäivätyö ei sovi elämäntilanteeseesi? Haluaisitko työskennellä modernin teollisuuden parissa oman aikataulusi mukaisesti? Kiinnostaako tienaaminen opintojen ohessa? Tilaisuutesi tuli nyt, sillä haemme Uudenkaupungin autotehtaalle keikkasankareita toimimaan arjen autonrakennuksen nopean toiminnan joukkoina.

Mitä keikkasankaruus sitten oikein tarkoittaa?

Keikkasankarina olet osa tarvittaessa töihin kutsuttavaa iskuryhmää, jonka jäsenille tarjoamme työtä kun tilanne niin vaati. Perehdytämme sinut talon tavoille ja koulutamme työskentelemään jollain neljästä osastostamme. Voit itse sovittaa työnteon oman aikataulusi mukaisesti. Keikkasankarin työ sopii siis erinomaisesti vaikka opiskelijalle tai muuten osa-aikatyötä etsivälle.

Paikka on sinun, jos olet oppimishaluinen, työhön tarttuva ja hyvä tiimipelaaja etkä pelkää fyysistäkään työtä. Keikkasankaritkin tekevät työtään kolmessa vuorossa, mahdollisesti myös viikonloppuisin.

Eikö kuulostakin mielenkiintoiselta? Toimi siis näin:

  • jätä hakemuksesi
  • pysyttele puhelimen läheisyydessä ja ole valmis vastaamaan haastattelukutsuun!

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten jätä hakemuksesi NYT!

Lisätietoja tehtävästä saat Opteamilta numerosta 02 841 8200.

Tutustu Autotehtaan Sankareihin ja seuraa somessa #autotehtaansankarit.

Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 5000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen laatu: määräaikainen
Työsuhteen kesto: -
Sijainti: Uusikaupunki
Hakuaika: 04.10.2018 - 30.11.2018