Autonrakentajia Uuteenkaupunkiin, Valmet Automotive

Uusikaupunki

avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa rekrytoimme jatkuvasti uusia Autotehtaan Sankareita Haemme uusia uskaliaita henkilöitä vastaamaan haasteeseen oppia maailman parhaimmiksi autonrakentajiksi kaikille osastoillemme; korihitsaamoon, maalaamoon ja kokoonpanoon sekä varastotyöntekijöitä sisäiseen logistiikkaan Uudenkaupungin autotehtaalle. Tehtävämme soveltuvat mainiosti myös sankarittarille. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi, mutta me koulutamme sinusta autonrakennuksen ammattilaisen!

Tarjoamme:

  • ison talon edut
  • loistavan mahdollisuuden edetä urallasi
  • näköalapaikan suomalaisen autoteollisuuden huipulla
  • monipuoliset harrastusmahdollisuudet
  • ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Uuteen Kaupunkiin

Korihitsaamossa työskentely on pääasiassa materiaalin syöttöä roboteille, pistehitsausta sekä laaduntarkkailua. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti iloisen tiimin tukemana. Kone- ja metallipuolen kokemus ja/tai koulutus on eduksi.

Maalaamossa työtehtävät ovat pikkutarkalle kädentaitajalle ja havainnoijalle sopivia, kuten auton koritiivistys ja maalipinnan tarkastus. Tehtävissä työskennellään tiimimuotoisesti.

Kokoonpanossa sankarien työ on enää auton varustelua ja viimeistelyä vaille valmis. Työ edellyttää täälläkin tarkkuutta ja laadukkuutta ja tehtävissä työskennellään porukalla tiimeissä.

Sisäisestä logistiikasta löytyy useita erilaisia varastoalan tehtäviä, kuten saapuvan ja lähtevän tavaran käsittely, vasutus ja jakelu. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimeissä ja täällä saatat ajautua vaikka trukin ohjaimiin!

 

Etsimme henkilöitä, jotka haluavat olla osana maailman parhainta autonrakentajatiimiä, jossa huippulaatu ja tekemisen ilo ovat läsnä.

Sinulle on itsestään selvää, että tämä ykköstiimi on joustava työaikojen suhteen, vuorotyövalmius on vakiona ja lisävarusteena on suomen kielen taito!

Koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti työvoimapoliittisen koulutuksen kautta. Lisätietoja haastattelun yhteydessä!

Toimi näin:

  • jätä hakemuksesi työpaikkaan
  • pysyttele puhelimen läheisyydessä ja valmiudessa vastaamaan haastattelukutsuun!

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten jätä hakemuksesi NYT!

 

Tutustu Autotehtaan Sankareihin ja seuraa somessa #autotehtaansankarit.

Valmet Automotive tarjoaa yrityksille monipuolisesti suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, avoautot ja sähköiset ajoneuvot. Palveluksessamme on 5000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

Toimiala: Teollisuus
Työsuhteen laatu: vakituinen
Työsuhteen kesto: -
Sijainti: Uusikaupunki
Hakuaika: - - -