Astiahuoltajia Leijona Catering ravintolaan

Siilinjärvi

Liity Leijona Cateringin laumaan! Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Leijona Catering tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Lue lisää yrityksestä ›

Haemme ASTIAHUOLTAJIA Leijona Cateringin ravintolaan. Ravintoloissa riittää ruokailijoita, joten myös tehtävää on runsaasti, ja sinun tehtäväsi on vastata tiskipisteen sujuvasta toiminnasta. Tässä työssä et tarvitse välttämättä aiempaa alan kokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja oppimishaluista tekijää.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi hakijoilla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä Leijona Cateringin eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Opteamin kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista, ja voit työskennellä useissa eri sijainneissa. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tule mukaan luomaan herkullisia ruokahetkiä, hae paikkaa nyt!

Vaatimukset

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus
Toimiala:Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu:Tuntityö
Työsuhteen kesto:Ei määritelty
Sijainti:Siilinjärvi
Hakuaika:12.01.2018 - 26.01.2018