Asiakaspalvelutaitoinen varastotyöntekijä

Järvenpää / Kerava / Mäntsälä

Metehe Oy on vuonna 1998 perustettu teräsohutlevyn jatkojalostaja. Palvelemme kuluttajia ja teräsohutlevyä käyttävää teollisuutta suoraan tehtaalta ja noutovarastoista. Olemme luoneet palvelumallin, jossa yhdistyvät korkea laatu ja järkevä hinta sekä asiantunteva ja nopea palvelu. Valikoimastamme löytyvät kattopellit ja seinäpellit rakennusteollisuuden ja yksityisen rakentajan käyttöön nopeasti ja joustavasti.

Lue lisää yrityksestä ›

Etsimme reippaalla asenteella ja hyvillä asiakaspalvelutaidoilla sekä myyvällä otteella varustettua varastotyöntekijää Järvenpäähän.

Tehtävässäsi työskentelet itsenäisesti vastaanottaen tilauksia ja huolehtien niiden kirjauksesta järjestelmään sekä toimit asiakaspalvelussa luovuttaen tilattuja tuotteita asiakkaille. Asiakaskuntasi koostuu pääsääntöisesti yritysasiakkaista. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja tuomaan oman osaamisesi mukaan päivittäiseen työhön.

Varastotyöntekijänä menestyäksesi sinulla tulee olla oma-aloitteisuutta ja toimintatapasi on ripeä ja joustava. Otat vastuun omasta työstäsi ja hoidat tehtäväsi ammattitaitoisesti, täsmällisesti sekä työstäsi ylpeänä. Tehtävässä tarvitaan IT-perusosaamista. Toivomme sinulta myös trukinajotaitoa.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.1.2019 mennessä.

Hae pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa helmikuussa.

Toimiala: Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Sijainti: Järvenpää / Kerava / Mäntsälä
Hakuaika: 08.01.2019 - 31.01.2019