Asentaja

Pirkanmaa, Tampere

Opteam Pirkanmaa / Cramo Finland Oy

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Cramo Finland Oy:n kanssa osaavia rakennustyöntekijöitä työskentelemään kokonaisvaltaisesti Cramon Tampreen asennuspalvelussa. Työ sisältää kaikkien työmaaratkaisujen, eli telineiden, hissien, työmaakoppien, aitojen ja lämmittimien asennusta ja purkamista sekä avustavia tehtäviä. Työkohteet vaihtelevat ja sijoittuvat ensisijaisesti Pirkanmaalle. Työtä tehdään osana asennustiimiä.

Työ on keikkaluonteista. Keikkojen pituudet ovat muutamien päivien pituisia. Päivittäinen työaika on 7:00 – 15:30. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle on mahdollisuus jatkaa pidempään.

Tehtävän vaatimukset:
– odotamme rakennus alan peruskokemusta
– oma auto ja ajokortti ovat toivottavaa
– tehtävässä vaaditaan työturvakortti, valttikortti
– oikea asenne, oppimiskyky ja uskallusta kysyä oikeassa kohdassa asioita auttavat tehtävässä menestymiseen
– piirrustusten lukutaito ja ohjeiden
– fyysisesti vaativaa työtä

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 450 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. http://www.cramo.fi
Katso video https://youtu.be/SDON3AbbyRA.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Gabriela Leeve
HR-koordinaattori, teollisuus & global
Puh.010 8500 813
gabriela.leeve@opteam.fi

Ammattinimike:Asentaja
Asiakas:Opteam Pirkanmaa / Cramo Finland Oy
Toimiala:Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka
Työsuhteen laatu:Keikkatyö
Sijainti:Pirkanmaa, Tampere
Hakuaika:10.01.2017 - 28.02.2017
Vaadittu työkokemus:Alle 1v