A la carte tarjoilija, Arctic Hotel Collection

Rovaniemi

Arctic Hotel Collection tarjoaa tasokkaita hotelli- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä. Arctic Light Hotel on ylellinen kansainvälisesti palkittu boutique-hotelli. Trivago valitsi Arctic Light Hotellin Suomen parhaaksi hotelliksi vuonna 2017, ja tänä vuonna Suomen parhaaksi viiden tähden hotelliksi. Sen yhteydessä on tasokas arktisia makunautintoja tarjoava ravintola Arctic Boulevard, joka luottaa puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin. Plan B tarjoilee hotellin aulassa ammattitaidolla tehtyjä drinkkejä, joissa maistuvat pohjoisen maut.

Arctic City Hotel on perinteikäs ja persoonallinen rovaniemeläinen hotelli, joka on palvellut jo 40 vuotta kaupungin keskustassa. Sen yhteydessä on niin ikään perinteikäs ravintola Monte Rosa, joka tarjoilee kaupungin parhaat pihvit ja maineikkaita Lappi-annoksia. Hotellin kivijalassa sijaitseva Bull Bar & Grill on amerikkalaistyylinen rento sporttibaari. Ravintolat ovat suosittuja sekä matkailijoiden että paikallisten asiakkaiden keskuudessa.

Lue lisää yrityksestä ›

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?
Haemme nyt hotelli- ja ravintola-alan huippuosaajia esimies- ja asiakaspalvelutehtäviin eri yksiköihimme.

Haemme a la carte tarjoilijaa Ravintola Monte Rosaan ja Arctic Boulevardiin talvisesongiksi.

Sinulla tehtävään tarvittava koulutus ja kokemusta vastaavasta työstä. Sujuva suullinen sekä kirjallinen suomen ja englannin osaaminen. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja kokemusta a la carte tarjoilusta vähintään 2 vuotta.

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Työsuhde on määräaikainen talvisesongin ajalle (joulu-helmikuu, 1.12.2018-28.2.2019), vähimmäistuntimäärällä 90h/3viikkoon, Palkkaus sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Mahdollisuus saada lisätunteja aamupalalta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiämme, yhteisömme tuen työssä onnistumiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Rekrytointia hoitaa Opteam Lapin toimisto. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää hakuun liittyen, otathan yhteyttä: +358108500554 tai lappi@opteam.fi. (Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia).

Toimiala: Ravintola ja hotelli
Työsuhteen laatu: Kokopäivätyö
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Sijainti: Rovaniemi
Hakuaika: 04.09.2018 - 30.10.2018