valmennukset ja rekrytointi

Tunturivalmennus – lähde tiimisi kanssa erätauolle

Olisiko aika siirtyä neukkarista raikkaaseen ulkoilmaan? Tuo tehokkuutta yrityksesi valmennuspäiviin upeissa tunturimaisemissa. Työympäristöstä irtautuminen tuo uusia, luovia näkökulmia arjen tilanteisiin.

Tunturivalmennus tuottaa uusia oivalluksia

Opteamin Tunturivalmennus® on ainutlaatuinen yhdistelmä valmennusta ja virkistymistä.

Tunturissa vanhat toimintamallit tuulettuvat ja uudet oivallukset löytyvät esimerkiksi moottorikelkkasafarilta, erätulilta tai jääkiipeilyseinältä. 30 minuutin aloituspalaverin jälkeen valmennus siirtyy luonnon omiin puitteisiin aktivoimaan aivonystyröitä ja raajoja.

Valmennuksella tulee olla tavoite. Miten olisi “tuottavuusloikka”?

Valmennus voi sisältää teemoja esimerkiksi strategiamuutosten haasteista, erilaisten murrosvaiheiden yliviemisistä, ajan ja stressin hallinnasta sekä työhyvinvoinnista. Yritykset ja niiden henkilöstö tarvitsevat tuottavuusloikkia. Kyseessä on suuri haaste ja vastaukset omien innovaatioiden osalta löytyvät arjesta irtautumalla Rukan happirikkaassa ympäristössä. Sisältö, teemat ja valmennuksen kesto suunnitellaan aina yrityksen tavoitteen mukaisesti.

Tunturivalmennus sulauttaa valmennuksen ja teemaan sopivat ohjelmapalvelut kokonaisuudeksi, joka synnyttää uusia oivalluksia ja ajatuspolkuja koko ohjelman ajan. Unohtumattomat elämykset Kuusamon luonnossa ja illanvietot erätulilla hyödynnetään aktiivisesti osana valmennusta, sillä hyvä olo ja avoin mieli ovat mitä parhaimpia luovuuden lähteitä.

Todellista hyötyä ja vaikutusta yrityksesi arkeen

Valmennuspäivien aikana valmentaja syventää ryhmän teeman ja ohjelman tavoitteen pariin, fasilitoi, ohjaa, haastaa ja antaa työkaluja aiheen työstämiseen. Valmentaja liikkuu ryhmän mukana koko valmennuksen ajan ohjaten ja huolehtien, että teema elää ja ajattelu syventyy aiheesta. Lopuksi varmistetaan, että syntyneet oivallukset siirtyvät toimintaan arjen työssä.

Valmennusohjelmat jokaiselle organisaatiotasolle

Tunturivalmennukset-ohjelmistosta löydät valmennukset kaikille organisaatiotasoille ylimmän johdon ohjelmista henkilöstövalmennuksiin. Valmentajamme ovat kokeneita työelämän asiantuntijoita ja fasilitaattoreita ja valitaan ryhmälle valmennusteeman ja tavoitteiden mukaisesti.  Suuri osa valmennuksista on myös toteutettavissa englannin kielellä.

henkilöstön kehittäminen

Opteam on muuttuvan työelämän asiantuntija ja yritysvalmennuksen ammattilainen

Työelämän hyvinvointia parantavat ratkaisut, osaavien työntekijöiden hankinta ja ammattitaidon ylläpitäminen ovat esimerkkejä toimintamme painopistealueista. Opteam on paikallisesti toimiva valtakunnallinen ketju, jonka muodostaman verkoston vahvuutena on paikallisen yrityselämän ja työmarkkinan tuntemus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja toteutetaan Tunturivalmennus yrityksesi henkilöstön kehittämisen tarpeisiin:

Antti Rotko
Opteam alueyrittäjä
Puh. 040 5611 204
antti.rotko@opteam.fi

Lue tiedote: Mirror Learning on nyt Opteamin Tunturivalmennus  


henkilöstövalmennus


Tunturivalmennus® on Opteamin luoma innovatiivinen palvelukokonaisuus, joka yhdistää yritysvalmennuksen tunturien luontoon, puitteisiin, rinteisiin ja ohjelmapalveluihin.

Valmennusohjelmista vastaa Opteamin kokeneet työelämän valmentajat ja fasilitaattorit. Valmennukset toteutetaan elämysohjelmien sisälle nivoittuina. Elämysohjelmien sekä muiden palvelujen osalta valittavana on mieleisesi tunturin koko palvelutarjonta!

Esimerkkejä valmennuspaketeista

  • Strateginen muutos vai muutoksen strategia
  • Tiimidiili
  • Tiimin motivointi ja hyvinvointi
  • Asiakaspalvelutaidot – Onnistuneita kohtaamisia, parasta palvelua
  • Muutoksen johtaminen
  • Johtajan oma hyvinvointi – Voimaantuminen, kirkastuminen, Mindfulness
  • Lapland Boot Camp

Tutustu esimerkkiin valmennuspaketista ylimmälle johdolle: Strateginen muutos vai muutoksen strategia >>

Ota yhteyttä

Antti Rotko
Opteam alueyrittäjä
Puh. 040 5611 204
antti.rotko@opteam.fi

tunturivalmennus@opteam.fi

Opteam Ruka
Kauppakeskus Kumpare
Rukatunturintie 9
93825 Rukatunturi

Opteam Rovaniemi
Rovakatu 13
96100 Rovaniemi

Opteam Levi
Levin Matkailuinfon tiloissa
Myllyjoentie 2
99130 Sirkka

 

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm:

valmennus

valmennus

valmennus