Äkkilähtö työhön!

ICT-Digi-Markkinointi

Maailma ei ole enää entisensä, työelämästä puhumattakaan. Työelämä on pirstaloitunut ja monimuotoistunut, ja työ muuttunut monin tavoin epävarmemmaksi, ja tämä muutos koskettaa lähes kaikkia toimialoja. Digitaalinen maailma ei kuitenkaan ole pystynyt korvaamaan innovatiivista, intohimolla työnsä tekevää osaajaa.

Opteam on yksi palveluntuottaja Uudenmaan TE-toimiston Äkkilähtö työhön! – ICT-Digi-Markkinointi -palvelussa, jossa pyritään työllistämään 3-6 kuukautta yhtäjaksoisesti työttömänä olleita työnhakijoita, joilla on valmiudet työllistyä suoraan työmarkkinoille.

Me olemme mukanasi kun suuntaat kohti uutta työtä

Opteamin ratkaisukeskeisten ja työelämälähtöisten työllistymisen palveluiden tarkoituksena on auttaa osallistujia löytämään mahdollisimman pian uusi, sopiva työ. Näemme työelämän mahdollisuudet laajasti ja tunnistamalla jokaisen työnhakijan kompetenssit ja kokemukset kattavasti olemme pystyneet menestyksekkäästi sijoittamaan henkilöitä uusille toimialoille.

Tarjoamamme palvelun tavoitteena on auttaa oman ammatillisen osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisessa ja niistä viestimisessä, lisätä itsetuntoa ja -varmuutta työhaussa, auttaa toteuttamaan työnhakua aktiivisesti ja systemaattisesti, antaa asiantuntemusta työmarkkinoiden mahdollisuuksista, varmistaa laadukkaat työnhakudokumentit ja löytää uusi työ mahdollisimman nopeasti.

Työelämä on muuttunut ja yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun

Toimialoilla työvoiman tarve on epätasapainossa – toimintojen ulkoistaminen ja palveluiden keskittäminen siirtää työpaikkoja muualle kun taas määrätyillä ohjelmistokehityksen ja tiedon analysoinnin alueilla on jatkuva työvoimapula. Myös infra-osaajien työllistymisen mahdollisuuksia lisää se, että ICT-toimialalla on tyypillistä korkea dokumentoinnin vaatimus ja laatuajattelu standardointeineen on viety yleensä pitkälle. Myös projektikulttuuri antaa usein mahdollisuuden löytää uusia työtehtäviä muilta toimi-aloilta vaikka ne eivät varsinaisia ICT-tehtäviä olisikaan.

Media-alan murrokseen Opteam vastaa uudella työnvälittämisen markkinapaikalla, jossa hajoavan toimialan työt tullaan keräämään yhteen paikkaan välitettäviksi. Olemme huomioineet digiajan ja monimediatyön muutoksen ja tarpeet sekä haluamme mahdollistaa kestävyysajattelun kasvun.

Miksi Opteam?

Me Opteamissa haluamme tehdä työelämästä parempaa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus siitä, miten työpaikat ja työntekijät saadaan kohtaamaan. Opteamin konsulteilla ja valmentajilla on vahva näkemys ja kokemus työmarkkinoiden mahdollisuuksista.

• Meillä on ymmärrystä ja ratkaisuja eri toimialojen työn muutoksiin – esimerkkinä uusi media-alan työllistymisen markkinapaikka Opteam Luova
• Näemme työelämän mahdollisuudet laajasti ja tunnistamalla jokaisen työnhakijan kompetenssit ja kokemukset pystymme menestyksekkäästi auttamaan henkilöitä löytämään uuden työn
• Valmentajillamme on vahva työelämä- ja työmarkkinatuntemus sekä laaja-alaista kokemusta työllistämisen edistämisestä, mm. rekrytoinneista ja erilaisista valmennuksista
• Toimintamme on ratkaisukeskeistä – keskitymme tavoitteisiin, päämääriin, vahvuuksiin sekä onnistumisiin ja uusiin mahdollisuuksiin
• Vahva asiakasverkosto ja monipuolinen toimialojen tilanteen ymmärrys – kauttamme työllistyy yli 11 000 työntekijää vuosittain

Kiinnostuitko?
Hae mukaan >>Tutustu uuden työn mahdollisuuksiin

”Sain turvaa työnhakuun sekä kosolti itseluottamusta työhaastatteluun. Onnistuinkin heti saamaan töitä uudelta toimialalta.”

ICT-DIGI-MARKKINOINTI

Lunasta palveluseteli ja osallistu >>

 

Olemme mukana palveluntuottajana myös Uudenmaan TE-toimiston Äkkilähtö työhön! – Palvelualat -palvelussa.

Lue lisää >>

palvelualat

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää

Heidi Tähtinen
heidi.tahtinen@saranen.fi
puh. 040 716 3856

Toimistomme Uudellamaalla
Helsinki, Mikonkatu 2 D
Tikkurila, Kielotie 14

Opteam lyhyesti

Opteam on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Kehitämme arkea parantavia palveluja monimutkaistuvan työelämän tarpeisiin. Olemme henkilöstöjohdon strateginen ja operatiivinen kumppani yrityksen kaikissa vaiheissa. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään.